Kategori: Om mig

Fødselsdag på Vorbasse Marked

Der er ting som jeg erindre meget klart fra min barndom: somre brugt i det lokale friluftsbad, campingferie med mine fætre og kusiner, Vorbasse Marked med familien og min fødselsdag. De to sidste fald ofte sammen og de gør de stadig. Derfor holdte jeg igen i år fødselsdag midt på en mark i den lille jyske by Vorbasse, hvor der halvvejs gennem lagkagespisningen blive solgt og pakket høns og hvor nabostandene kom med flag og lykønskninger i løbet af dagen! Ren nostalgi

IMG_3257

IMG_3270

IMG_3267

IMG_3260

Jantelovens usynlige hær

Nu har jeg sgu gjort det – jeg har oprettet mig en blog. Er faktisk gået all in og har købt mig et domæne og sidder nu og bøvler med at finde hoved og hale i WordPress. Hvad fanden står widget egentlig for?

Har i flere år overvejet at starte denne blog, men der har altid været en flok stemmer i mit hoved, som har fortalt mig, at det er arrogant at antage at nogen gider læse hvad jeg skriver. Man skal jo ikke gå og tro at man er nogen eller bedre end andre. Har imidlertid bestemt at snigmyrde Jantelovens usynlige hær og dele ud af de tossede tanker i mit hoved.

Hvad skal bloggen så handle om? Ja, det er jo ikke rigtig godt at vide, da jeg har tænkt mig at tage udgangspunkt i min hverdag… så der kommer sikkert en masse skøre historie fra mit liv, en masse bogsnak og ikke mindst monologer om hvad der lige optager mig i øjeblikket… Og billedere er katte, for det elsker man på internettet!

garfield

SÅ velkommen til Gittes monologer.