Nu sker det snart. Det er lige om lidt. At der endnu engang er Fantasyfestival i Esbjerg og jeg kan næsten ikke vente. De to sidste gange har det været en virkelig stor oplevelse og det bliver vist endnu større i år. Festivalen flytter nemlig ind på Hovedbiblioteket, der allerede nu summer af liv og bibliotekarerne løber nok lidt hurtigere end normalt disse dage, men det bliver så enormt fedt!

Der ligger sværd og kampøkser på vores kontorer. Den andre dag havde flere af mine kollegaer dybe sår, efter at de have leget med latex og teaterblod. Der hænger kromutter kostumer på kontorhylderne. Og i går er jeg sikker på, at jeg mødte en trold i vores magasiner i kælderen.

Sidste år stod jeg for Markedspladsen og forsøgte at koordinere de frivillige. I år er min rolle i selve festivalen mindre, men om noget glæder jeg mig endnu mere, for så er der tid til at går ud og opleve det hele.

Hvad ser jeg mest frem til

  1. Igen i år har festivalen formået at få fingre i en udenlandsk forfatter og jeg glæder mig meget til at høre John Flanagan fortælle om sine magiske universer.
  2. Møde mine venner på smugkroen Den dansende Dværg!
  3. Fortælle alle der gider lytte om læsekredsen ”The Fantasy Fellowship”.
  4. Kigger nærmere på det nye kunstnerhjørne, hvor man kan møde tegnere, illustratorer og andre kunstnerisk godtfolk
  5. Se både ugler, krybdyr og andre magiske væsner.
  6. Spille diverse bræt- og figurspil.
  7. Jeg skal også agere moderator i en samtale mellem Mette Finderup og Sidsel Katrine Slej omkring ”Seje kvinder og nordisk mytologi”, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til.
  8. Se alle live-rollespillerne i fuld vigør.
  9. Spise mig tyk på markedspladsen.
  10. Snakke med en masse af mine nørdbekendtskaber

Skal du med til festivalen i næste weekend og hvad glæder du dig mest til?