Måned: december 2018

Mangler du en julegave?

Står du og mangler en julegave til personen som har alt, så har jeg muligvis fundet løsningen for dig. Hvad med en personlig hilsen på ca. 30sekunder fra en semikendt person. Sådan en hilsen kan blive din, så vidt du har lyst til at smide mellem 170-6500kr på hjemmesiden www.cameo.com. Du er med til at bestemme hvad den kendte skal sige; måske opfordre kæresten til at svinge en støvsuger eller blot ønske glædelig jul og et godt nytår.

Der er mange at vælge imellem bl.a. Caitlyn Jenner, Lance Bass fra NSync, Holly Madison tidligere kæreste med Hugh Hefner og mange flere.

Eller måske vil du gerne have Stormy Daniels til at fortælle dig lidt mere, om hendes forhold til Donald Trump. Det vil kun koste dig 1900kr, men så får du også en masse barm for pengene.

Eller hvad med at dykke ned i en af dine teenagebesættelser. Tilbage i min folkeskoletid elskede jeg alt med vampyrer og varulve. En vampyrs bekendelser, Buffy the vampire slayer og ikke mindst Blade. Derfor kunne jeg ikke lade være med at fnise lidt, da jeg så at man også kunne få en hilsen fra Wesley Snipes. Du kan endda få ham til at slutte videoen med at sige, at han hedder Wesley Snipes the day-walker! Jeg var lige ved at dø af grin første gang jeg hørte det.

Udover vampyrer og varulve er jeg også besat af Harry Potter. Jeg elskede bøgerne og tilbage i min gymnasietid, kom de første film på det store lærred. Er personligt en Hufflepuff, men har altid været meget betaget af mændene i Slytherin. Ikke mindst Draco Malfoy, som blev spillet af Tom Felton. Vil du gerne have ham, til at sende dig din helt egen mudblood video, så kan du købe den for små 2500kr. Du må dog leve med at han ikke har vasket sit hår og er ved at få en del rynker. Vil du ikke bruge helt så mange penge på en hilsen, kan du også få en billigere hilsen fra Oliver Wood, Victor Krum eller Gregory Goyle for et par hundrede kroner.

Har du ikke råd til at ligge så mange penge til en gave – hverken til dig selv eller andre, så kan du ligesom jeg blot lure på alle de hilsner, andre allerede har betalt for. Find blot din ynglings stjerne på www.cameo.com og scrol herefter ned i bunden, hvor du kan se tidligere videoer personen har lavet. Det kan godt være jeg ikke vil ligge 2500kr for at høre Tom Felton tale til mig, men han er nu meget sjov i disse små klip.

Sunday Blues #13

Sidder i et arrivatog mellem Nowhere og Langtbortistan, efter en weekend hjemme på farmen hos min familie. Der er blevet købt julegaver, gået ture med hunden og ikke mindst har jeg set Barneby med min far. Det har været utrolig hyggeligt, men en ny uge truer i horisonten. Den sidste ugen inden der er dømt juleferie, med alt hvad den bringer af familiehygge, gaver og alt for meget mad. Glæder mig allerede, men skal lige overleve endnu en standart uge og det er egentlig lidt synd for os alle.

I det mindste er jeg i gang med en ny Jenny Colgan bog og det er ligesom at få et ekstra knus og masser af chokolade på en gang. Hun er bestemt ikke en af de dygtigeste forfattere jeg nogensinde har læst, men hun er en af de hyggeligste og det kan jeg kun være en fan af. Hendes bøger handler ofte om hektiske kvinders lidt grå liv i større byen og hvordan de finder meningen og kærligheden i deres liv, efter de flytter ud i de små samfund i Skotland og England.

Den første af hendes bøger jeg læste (lyttede til) var ”Den lille butik med de lykkeligste slutninger”. Romanen handler om en bibliotekar, der ender med at blive fyret fra sit job under en effektiviserings runde. Hun ender i Skotland, hvor hun køber en gamle varevogn, som hun laver om til en boghandel med brugte bøger.  En bog fyldt med gode bøger, spændende mænd og en rigtig sød border collie. Hvordan kan man alt andet end knuselske sådan en historie, særligt når man arbejder som bibliotekar.

Var også meget begejstret for historien om ”Rosie Hopkins’ søde drømme”, hvor en sygeplejsker fra London vælger at tage til Nordengland, for at hjælpe sin gamle grandtante med at få solgt hendes slikbutik. Bogen foregår både i nutiden og fortæller også om grandtantes kærlighedsaffære under 2. verdenskrig. Super sød og fyldt med godt humør.

Jeg er lige begyndt på ”Det lille bageri på strandpromenaden” og den lover også virkelig godt. Så kan kun anbefale Jenny Colgan, hvis man har brug for en hyggelig bog at læse i henover julen.

P.S. Til alle jer nørder derude, så har hun også været manuskriptforfatter til flere Doktor Who afsnit.

Gæt hvem der er tilbage

Det sørme, det sandt december og gæt hvem der er tilbage! Tiden går og klokken slår og pludselig går det op for en, at man ikke har lavet et indlæg på denne blog siden den 17. juni. Ups – sådan noget kan ske for den bedste blogger eller i hvert fald en uperfekt blogger som jeg!

Jeg har tusinde gode og en million dårlige undskyldninger for min manglende aktivitet herinde, men skal vi ikke bare hoppe videre til noget mere interessant: fremtiden… eller i hvert fald planerne for december.

Jeg har allerede skrevet flere latterlige indslag om alle de dumme ting, som jeg altid får rodet mig ud i. Så glæd’ jer til endnu flere afsnit af ”Argh Gitte”. Mens I venter på de nye indlæg, kan I jo læse de gamle HER, HER, HER og HER.

Måske bliver det også til et par indlæg mere omkring ”Mit uperfekte bloggerliv”, du kan læse de tidligere afsnit HER, HER og HER.

Derudover har jeg igen i år fået lavet en lidt for ekstrem læseudfordring og har sat målet til 150bøger. Da jeg på nuværende tidspunkt kun har afsluttet 100bøger, bliver december en travl læsemåned. Heldigvis skal jeg besøge en del venner og familie og det giver masser af læsetid i diverse tog. Du kan følge min fremgang daglig på goodreads og regner også med at der kommer et par indlæg om det herinde.

Når jeg ikke har læst eller leget med mine venner i år, har jeg brugt utrolig mange timer på internettet(læs youtube) og har fundet nogle virkelig mærkelige hjemmesider, som jeg virkelig har brug for at dele med jer. Derfor vil der også komme et par bud på utraditionelle julegaver.

Sidst men ikke mindst springer ”Gittes monologer” ud på endnu en platform på internettet. For hvorfor begrænse sig, når jeg nu er så god til at få opdateret derinde, på facebook og instagram…  sarcasme may occure.

Men mere om alt det nye senere.

P.S. Til de få af jer, som ikke har hørt om det endnu, så har jeg forresten møde Rane Willerslev!