Siden før jeg blev konfirmeret, har jeg været med min mor og hendes venner til 60’er festival(omdøbt til Nostalgi Festival) i Holstebro, den anden weekend i august. Det er altid totalt hyggeligt at mødes ved en amfiscene og deltage i 12 timers fælles sang, med kolde fadøl og masse af dejlige mennesker. I de seneste år, har jeg haft en gruppe veninder med og det har bestemt ikke gjort oplevelsen dårligere.

IMG_3559

I går rockede vi blandt andet igennem sammen med Smokie, Stig og vennerne og Rabalder(Kopiband der spillede Gasolin og Kim Larsen) og Beatles Revival(som sjovt nok spillede beatles).

Top 5 over fede ting ved Nostalgi Festivalen

  1. Min mor er semi-kendt. Min mor elsker musik og går ikke så meget op i, hvad andre mennesker tænker om hende. Det betyder, at hvis hun elsker et band, så står hun helt oppe foran og synger og danser med… også selvom hun er den eneste person foran scenen. I år var flere af de andre gæster henne hos hende, for at fortælle hende hvor glad hun gjorde dem og at de var så glade for hun kom tilbage år efter år. Eller da Bobo Moreno kom ned og gav hende et knus, fordi hun bare var så dejlig. Min mor er sejere end din mor! 🙂
  2. Firmaet Nohrlund var forbi og lave drinks… De var lige så skønne, som dem vi drak til Grøn Koncert.IMG_3554
  3. Det at være til en koncert, hvor man kan synge med på 95% af sangene og det kunne alle de andre gæster også. Det giver bare den fedeste stemning.
  4. En hyggelig dag, sammen med gamle og nye venner og ikke mindst flere familiemedlemmer.
  5. At vi fandt telte som solgte kaffe-bailey, da aftenen blev kølig.

Top 5 over nederen ting ved Nostalgi Festivalen

  1. Dagen var fyldt med regnbyer, så var lettere våd og klam det meste af dagen.
  2. Nohrlunds var løbet tør for deres fantastiske marmelade drinks, som vi virkelig nød til Grøn Koncert(som du kan læse mere HER)
  3. Min mor blev væk og min bror og jeg nåede at blive rimelig urolige for hende. Det viste sig selvfølgelig, at hun stod ned foran scenen… men hun er så lille, at vi ikke kunne se hende for alle de andre mennesker.
  4. Ingen pokestops indenfor festivalpladsen, men mange pokémons… så nu er jeg løbet tør for pokéballs og jeg tager til Edinburgh i morgen. 1. st world problems
  5. Folk og deres forbandede paraplyer, som er ved at stikke øjnene ud på os andre. Så købt dog for helvede noget regntøj! Os der sidder bag ved dig, vil også gerne kunne se koncerten uden permanente skader!!! Det er virkelig en af min pet peeves

Det var alt for idag. Jeg vil smutte i bad og gør mig klar til at flyve til Edinburgh i aften! Hvor det står på Fringe festival og Military Tattoo de næste par dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.