Står gerne ved det, er simpelthen besat af Pokémon Go! Synes det er mega sjovt at tuller rundt i diverse byer og fange de små væsner, særligt vis jeg kan lokke nogen af mine venner med. Jep – jeg spillede også pokemons, mens jeg var i Edinburgh.

Vi er flere på arbejde der spiller det og kaffepauserne bliver ofte brugt på at snakke om, hvad man har fanget siden sidst og ikke mindst hvilket hold der er den sejeste. Personlig er jeg på team Instinct(de gule), hvilket jeg bliver mobbet meget med. Det er tilsyneladende det dårlige hold og mine dejlige kollegaer, har f.eks. sendt mig dette billede:

glue

Ja – det gule barn spiser lim. Tak for billedet!

Det sjoveste ved Pokémon Go er i midlertidigt, hvor mange sjove ting folk siger og har gjort i forhold til spillet. SÅ her er et par sandheder fra en gruppe Pokémon Go fan, nogen af tingene har jeg selv sagt, men flere af guldkornene er fra venner og kollegaer.

  1. Overveje at ”låne” mine venners børn hver eftermiddag… det er mere legalt at spille Pokémon Go, hvis man er afsted med et barn.
  2. Jeg kan nå et pokéstop fra toilettet på mit arbejde.
  3. At spille Pokémon Go er en god mulighed for at gå ture med mænd… man kan muligvis se det for en ny form for datingservice.
  4. Jeg ejer nu flere powerbanks, fordi jeg altid skal have strøm til at spille Pokémon Go.
  5. I går gik jeg ind i en lygtepæl(læs også butiksvindue, hegn, cykel), mens jeg spillede Pokémon Go.
  6. Er begyndt at drikke mere kaffe, fordi der er to pokéstop mellem mit skrivebord og kaffemaskinen på arbejde.
  7. Jeg er over 30 år gammel og er ved at gense Pokémon serien fra 90erne.
  8. Jeg har gået over 300 km, mens jeg har haft Pokémon Go tændt.
  9. Gik en fredag aften kl. 23.30 en tur gennem Esbjerg by i regnvejr, fordi en veninde havde flere pokémons end mig. Kunne ikke bære at hun var bedre end mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.