Så er det endelig fredag efter en travl uge, som har stået på masser af arbejde og sjov med vennerne. Jeg er imidlertid smadret og aftenen skal bruges i selskab med netflix. Inden min date med min sofa, vil jeg dog lige komme med et par film-anbefalinger til jer andre.

Har man lyst til en tur i biografen, har jeg pt. en film man bør se og en stor ANSVARSEL:

suicide-squad-movie-2016-poster

Ved godt, at der er mange der ikke kan lide Suicide Squad, men jeg synes faktisk filmen er meget fed. Kort sagt handler den om, at en ond heks er ved at smadre verden, og de eneste der kan redde menneskeheden, er de ondeste superskue verden har set. Der er helt sikkert plads til forbedringer i filmen, men jeg synes folk har overdrevet meget i deres kritik… måske er det fordi jeg ikke har læst de oprindelige tegneserier og derfor ikke forstår hvor fedt det hele burde være.  De to bedste ting ved filmen er Cara Delevinge, som heksen Enchantess og Margot Robbie som Harley Quinn(Jokerens kæreste). F*** de kvinder sparker for meget røv og hvor er de smukke! Sad jo helt og savlende over dem.

4 glas asti til denne film

ASTI5

The_Legend_of_Tarzan_poster

Derimod burde ingen se The Legend of Tarzan. Det er den dårligste film jeg har set i år og jeg har set en del. Har ikke ord til at beskrive det kaos og kliche fyldte rod, som denne historie består af. Havde ikke engang de store forventninger, men var blevet lovet at Alexander Skarsgård ville være topløs det meste af filmen, hvilket han ikke var. Så igen: lad være med at se filmen, læs i stedet for dette sjove blogindlæg omkring filmen!

1 glas asti til denne sørgelige undskyldning for en film

ASTI1

Turner_and_hooch_poster

Er man mere til at dyrke sin sofa og har man brug for en ”Oldie but goodie” ville jeg vælge Turner and Hooch(eller Turner og hund på dansk), som jeg lige har fundet ud af ligger på Netflix. Til jer som ikke kender filmen, handler den om den meget pertentlige politimand Turner, som er nød til at arbejde sammen med den savlede hund Hooch for at opklare et mord. Filmen er både en udmærket krimi, men mest af alt grineren at se (igen).

4 glas asti for et hyggeligt tilbageblik

ASTI4

hoteltransyl

Er man en barnlig sjæl der elsker animationsfilm, eller har man børn i familien, vil jeg anbefalede Hotel Transylvania, som jeg nu endelig har fået set.  Plottet er at Dracula har fået en datter, som han vil gøre alt for at beskytte mod de farlige mennesker i verden. Derfor har han fået bygget et kæmpe hotel i Transylvania, hvor hans datter i tryghed kan vokse op mellem andre moster. Nu er datteren imidlertid blevet teenager og vil ud og se på verden.

4 glas asti for en sjov ny vinkel på myten om Dracula

ASTI4

Har I nogen gode foreslag til, hvad jeg bør se i den kommende tid?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.