Så vidt nogen skulle være i tvivl, så er jeg til tider meget distræt og altid et kæmpe rodehoved. Disse to ting gør ikke min hverdag lettere og jeg finder mig ofte i situationer, hvor jeg har lyst til at banke mit hoved ind i en væg på baggrund af min egen stupiditet.

noegler

  1. Hvorfor er mit køkken altid fyldt med opvask, selvom jeg har en opvaskemaskine?
  2. Hvorfor har jeg 7 nøgler til at ligge, som jeg ikke ved hvad passer til?
  3. Hvorfor køber jeg en bog, for så at gå hjem og se at de allerede er i min boghylde?
  4. Hvorfor kan jeg aldrig huske, om jeg har låst min hoveddør… måske er det fordi jeg godt kan lide at løbe op og ned af mine trapper for at tjekke… maybe not
  5. Hvorfor har jeg engang efterlader min fjerbetjening i mit køleskab?
  6. Hvorfor har jeg mindst en gang om uge et mindre angstanfald over jeg ikke kan finde mine nøgler?
  7. De fire første autosøg resultater på min google for ”hvorfor” er: Hvorfor gaber man? Hvorfor er lykken så lunefuld? Hvorfor hikker man? Hvorfor snorker man? … hvorfor er jeg så interesseret i kroppen og hvad den gør?
  8. Hvorfor har jeg glemt 5 Iphone opladere i diverse tog… forlod de mig fordi de savnede de 4 rejsekort, som forsvandt på samme måde?
  9. Hvorfor kan jeg formå at parkere min cykel foran føtex, handle ind og så gå hjem… hvorefter jeg bliver sur over at nogen har stjålet min cykel fra foran min lejlighed… for derefter at komme i tanke om, at min cykel står parkeret ved føtex.
  10. Hvorfor sprutter min foundation altid udover mit tøj, mens jeg er ved at tage den på… hvorfor bliver jeg aldrig klogere og venter med at tage tøj på til efter jeg har fået make-up på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.