Er stille på vej ud af min mad koma, efter at have gået en lille tur med hunden og de to sære katte der altid går med og forsøger nu at komme ud af min zombie tilstand. Det hjælper muligvis ikke at jeg var oppe til kl. 4, fordi jeg lige skulle være færdig med en spændende bog. Elsker sådan nogen nætter, hvor jeg er helt opslugt af noget, er imidlertid ikke så stor fan er dagen efter hvor jeg ofte er lidt rundt på gulvet. I morgen er det tilmed mandag og man skal tilbage til en travl hverdag med arbejde, læsekredse og julehygge, derfor er det lidt synd for mig og jeg har brug for at nusse lidt om mig selv

  • Derfor har jeg puttet lidt med hunden og kælet lidt for kattene.
  • Lyttet til lidt lækker musik, mens jeg begyndte på en ny bog.
  • Set fjernsyn med min familie, mens vi har snakket om vores daglige trommerum.
  • Filet negle og lagt denne super røde juleneglelak.
  • Deltaget i en konkurrence om en masse lækker neglelak på denne blog.
  • har forsøgt at få styr på hvad julegaver jeg har mangler at købe.
  • Og om lidt vil jeg sætte mig ind i et tog, krybe ind i et højre og læse de næste par timer.

Hvad bruger I søndagen på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.