Så juni var lidt af en lorte måned på alle områder, hvilket også kom til udtryk på bloggen, hvor der kun har været et sølle indlæg. Det laveste i bloggens historie. Jeg har været frustreret, vred og ked af det og har følt mig fanget i min hverdag. Fantasien og humøret har været væk og det har efterladt mig lidt i en zombie tilstand. Det mest irriterede er, at jeg ikke helt kan gennemskue hvad problemet har været.

Gider imidlertid ikke en måned mere a la juni, så jeg vil forsøge at få hive mig selv op af sumpen, som en anden Baron von Münchhausen og jeg håber at placebo effekten slår til undervejs. Har startet ud med at gøre ren i min lejlighed og i morgen vil jeg til at rode op i alle min kasser og skuffer. Måske er der ligefrem nogle planter der skal pottes om. Med to ugers sommerferie senere på måneden, er der endda mulighed for, at jeg bliver solbrændt under en længere pokémon go eventyr.

Har imidlertid også tænkt mig at bruge mere tid på bloggen og lege med den måde jeg formidler på herinde. Derudover vil jeg gerne være bedre til at arbejde i wordpress, så jeg kan lave en lækker hjemmeside til bloggen. Hitte ud af hvordan jeg tidsindstiller udgivelsen af indlæg. Lære at bruge google analytics, så jeg kan lære mere om hvem der læser bloggen og hvor længe de hænger ud på hjemmesiden. Ligefrem arbejde mere med billedredigering.

Så I hænger på mig i denne måned, for jeg har sat mig et par mål for Gittes monologer i juli:

  • 31 blogindlæg
  • 40 instagram opslag
  • 100 følgere på facebook

Der er noget af en udfordring for mig – men hvad er livet ud mål at arbejde hen imod. For er der noget værre end stilstand?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.