Er der noget som en kommende fødselsdag, der kan få dig til at overveje hvor meget dit liv er gået i stampe. Om et par dage bliver jeg 35år gammel og skal vi ikke bare sige at 34år ikke var min årgang. Jeg er ved at blive rastløs, fordi der har været for mange gentagelser, så det skal der sgu laves om på. Derfor har jeg lavet en liste med 10 ting jeg vil gøre det næste år. Målet er at nå dem alle, store som små og jeg håber på at I alle vil give en hjælpende hånd. Om ikke andet så kom med et par filmforslag.

  1. Besøge en europæiske hovedstad jeg ikke har set før. Måske Berlin eller et i et østeuropæiske land.
  2. Tage en yoga-time – fordi min krop god kunne bruge at blive lidt mere fleksibel.
  3. Send 12 gammeldagsbreve til folk jeg holder af… nogen skal jo holde liv i postvæsnet og vi må vel alle gøre en indsats.
  4. Prøve et Mystery Room – fordi det bare lyder for fedt og jeg elsker at leve mig ind i en historie.
  5. Tage til 10 koncerter – jeg har allerede købt billetter til et par stykker, men jeg elsker live musik og jeg bør tage til flere koncerter.
  6. Skriv 200 blogindlæg – fordi jeg finder det sjovt.
  7. Løbe 10km – fordi jeg virkelig har brug for at få en bedre kondi.
  8. Ser 300 film jeg ikke har set før – forslag modtages gerne.
  9. Rode op i de sidste flyttekasser, som har stået i mit soveværelse siden jeg flyttede til Esbjerg for 6 års siden.
  10. Følge en forelæsningsrække ved Folkeuniversitet – enten om kirkehistorie fra år 500-1200 eller Store filosofer eller noget helt tredje.

Hvad med jer – udfordre I nogensinde jer selv? Ellers synes I at sådan liste er totalt åndsvage? Overvejer faktisk at lave en bucket list over ting jeg vil nå inden jeg dør… der er aldrig en dårlig ide at have nogle mål i livet.

1 Comment on 10 ting jeg vil nå mens jeg er 35

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.