Så januar er virkelig en lorte måned, hvor vi alle er lidt mere efter os selv end sædvanligt. Vores nytårsforsæt spøger stadig i baghovedet og vi burde virkelig tabe os et par kg, drikke mindre alkohol og ikke mindst ændre hele vores liv. I min optik er det tosset – januar er sgu grå nok i forvejen. Så her er en liste over 10 ting jeg vil gøre noget mere, af den simple grund at de gør min glade.

  1. Drikke mere kaffe med venner.
  2. Stoppe med at være vred på mig selv. Vred over at jeg ikke spiser bedre, vred over jeg ikke træner mere eller vred over jeg ikke får skrevet flere blogindlæg. Det er ok! Det er januar og hvis jeg havde muligheden ville jeg være gået i hi.
  3. Kram ham her. Mine forældres hund er bestemt ikke en hvalp mere, men tvivler på at han selv ved det. Eller også tror han bare, at han er en skødehund.
  4. Tag en lur, når jeg har tid.
  5. Se åndsvag mange serier. Alt fra krimier til halvdårlige dokumentarer.
  6. Bruge mere tid på at se videoer på youtube om at rydde op, end jeg vil bruge på at rydde op.
  7. Nyde at jeg bor ved Vesterhavet
  8. Huske at være i nu’et i stedet for at frygte alle de ting, der kan ske i fremtiden.
  9. Stoppe med at have dårlige samvittighed. Over at jeg ikke er en bedre medarbejder, bedre til at svare på venners sms’er eller bedre til ikke at bruge snooze knappen.
  10. Læse flere bøger uden litterær værdi. Jeg elsker cosy mysteries, urban fantasy og halvdårlige kærlighedsromaner! Det er ikke kunst, men jeg bliver glad af at læse dem.

Hvad vil I gøre noget mere?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.