Står du og mangler en julegave til personen som har alt, så har jeg muligvis fundet løsningen for dig. Hvad med en personlig hilsen på ca. 30sekunder fra en semikendt person. Sådan en hilsen kan blive din, så vidt du har lyst til at smide mellem 170-6500kr på hjemmesiden www.cameo.com. Du er med til at bestemme hvad den kendte skal sige; måske opfordre kæresten til at svinge en støvsuger eller blot ønske glædelig jul og et godt nytår.

Der er mange at vælge imellem bl.a. Caitlyn Jenner, Lance Bass fra NSync, Holly Madison tidligere kæreste med Hugh Hefner og mange flere.

Eller måske vil du gerne have Stormy Daniels til at fortælle dig lidt mere, om hendes forhold til Donald Trump. Det vil kun koste dig 1900kr, men så får du også en masse barm for pengene.

Eller hvad med at dykke ned i en af dine teenagebesættelser. Tilbage i min folkeskoletid elskede jeg alt med vampyrer og varulve. En vampyrs bekendelser, Buffy the vampire slayer og ikke mindst Blade. Derfor kunne jeg ikke lade være med at fnise lidt, da jeg så at man også kunne få en hilsen fra Wesley Snipes. Du kan endda få ham til at slutte videoen med at sige, at han hedder Wesley Snipes the day-walker! Jeg var lige ved at dø af grin første gang jeg hørte det.

Udover vampyrer og varulve er jeg også besat af Harry Potter. Jeg elskede bøgerne og tilbage i min gymnasietid, kom de første film på det store lærred. Er personligt en Hufflepuff, men har altid været meget betaget af mændene i Slytherin. Ikke mindst Draco Malfoy, som blev spillet af Tom Felton. Vil du gerne have ham, til at sende dig din helt egen mudblood video, så kan du købe den for små 2500kr. Du må dog leve med at han ikke har vasket sit hår og er ved at få en del rynker. Vil du ikke bruge helt så mange penge på en hilsen, kan du også få en billigere hilsen fra Oliver Wood, Victor Krum eller Gregory Goyle for et par hundrede kroner.

Har du ikke råd til at ligge så mange penge til en gave – hverken til dig selv eller andre, så kan du ligesom jeg blot lure på alle de hilsner, andre allerede har betalt for. Find blot din ynglings stjerne på www.cameo.com og scrol herefter ned i bunden, hvor du kan se tidligere videoer personen har lavet. Det kan godt være jeg ikke vil ligge 2500kr for at høre Tom Felton tale til mig, men han er nu meget sjov i disse små klip.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.