Det er februar og jeg er allerede omgivet af en følelse af at være bagud. Jeg har ikke fået lavet et eneste blogindlæg endnu. Jeg har ikke gang fået lavet lister over de bedste ting jeg har læst eller oplevet i 2018. Det er dog ikke trist – derimod har der bare allerede været så meget gang i 2019, at jeg ikke har haft overskuddet til at sætte mig ned og skrive om det.

Savner dog bloggen og mest af alt det at have gemt mine minder i tekst og billeder et sted oppe i skyen. Frakoblet min tossede liv og kaosagtige lejlighed med beskidte kaffekopper og vasketøj i bunker på gulvet. For det er skønt at læse tonsvis af bøger, gå til koncerter og hænge ud med vennerne. Det er dejligt at grine af sig selv og dele det hele med jer.

Så her er det! Mit lettere forsinkede nytårsforsæt for 2019.

Der skal ske mere på bloggen. Helt seriøst så blev det kun til 18 indlæg sidste år. Flertallet grupperet rundt om enkelte friweekender. Det kan sgu gøres bedre!

Jeg elsker rockkoncerter, gode film og masser af litteratur. I 2019 skal der dog noget nyt på bordet. Har allerede været til inde og høre Esbjerg Ensemble spille og stået i en varm gymnastiksal på Refshaleøen og set kvinde wrestling. Meget forskellige oplevelser, men begge enormt livsbekræftende. Der skal være meget mere af det – både af lav- og højkulturen.

Og så skal der læses mere! Sidste år rundende jeg 112bøger på et år og det er jeg godt tilfreds med. Målet var dog 150bøger og det kan ikke passe at jeg ikke kan komme derop. Litteratur. Bøger. Romaner. Lydbøger. Noveller. Fagbøger. Børnebøger. Ungdomsbøger. Jeg vil have mere af det hele. For det gør mig glad i låget og giver ro i sjælen.

P.S. Der skal nok komme et indlæg omkring det der kvinde wrestling 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.