Normalt går jeg ikke rundt og føler mig gammel. Ja, ja jeg ved godt jeg ikke længere er en vårhare, men 36år er da ingen alder i dag. Jeg oplever imidlertid nogle gange, at min omverden ikke altid er enig med mig.

Dette skete f.eks. en gang jeg var hjemme og besøge min forældre. Muligvis var jeg lidt træt og muggen, fordi jeg havde været til fest dagen før. Vil dog ikke siger at min mors kommentar, ”lærer en gammel kone som dig, ikke snart at styre sit alkoholindtag”, ikke fik mig i bedre humør ;).

Nu hvor vi snakker om alder, så er min mailadresse er ved at være rimelig gammel. Det betyder at jeg har oplyst den lidt for mange steder på internettet, så jeg får rigtig mange nyheds- og reklamemails (som jeg ikke lige får afmeldt – man er vel en distræt livsnyder). Jeg får blandt andet mails fra minetilbud.dk, hvor man blandt andet kan se reklameaviser fra grænsehandel butikkerne. De sender imidlertid også andet reklame til mig, f.eks. at jeg nu kan finde den rette mand i mit liv, hvis jeg bare besøger senior.dk; dating og mødested for alle over 50. Jeg var på en gang færdig af grin og rimelig provokeret af den mail.

Min onkel holdte for et par måneder siden sin fødselsdag og det var en super hyggelig dag med god mad og dejligt selskab. Til sådanne fester er der altid en del mennesker, som man kender perifert, men ikke rigtig kan placere præcist. Mens vi er ved at sige farvel, kommer en ældre herre hen til mig og siger, ” Du må da være Viggos søster”… jeg er så Viggos datter. Vælger personligt at tro at han mente datter, men kom til at sige forkert. Han blev i hvert fald mere flov end mig.

På grund af alle disse oplevelser har jeg taget en ansigtmaske på og håber den vil gøre noget godt for min hud… om ikke andet ligner jeg nu en 16årig på instagram.

4 Comments on Noget om alder

  1. Jeg måtte virkelige grine da jeg så billedet med denne maske! Hvor er den god og står i så dejlig kontrast til det egentlige problem i dette indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.